Wilt u weten hoe wij te werk gaat en wat u van ons kunt verwachten als wij uw woning ontruimen?

 

Na telefonisch contact of een aanvraag voor een gratis en vrijblijvende offerte, komen wij graag bij u langs in de te ontruimen woning of kamer voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn 24uur per dag te bereiken en beschikbaar Tel: 0647002355. Zo kunt u altijd op de snelste service rekenen.

 

In het persoonlijke gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zullen wij de mogelijkheden met u bespreken. Ter plaatse kunnen we beoordelen welke middelen en apparatuur wij zullen meenemen voor de ontruiming en een kostenberekening doen. Wij wijzen u er graag op dat wij uitsluitend gebruik maken van professionele materialen en apparatuur zoals verhuisliften.

 

Bij een spoed ontruiming kunnen we ook direct beginnen. Indien gewenst kunt u ons daarvoor bereiken op ons spoednummer: 06-47002355 

 

Indien gewenst kunnen we daarna een ontruiming inplannen. U krijgt van ons een opdrachtbevestiging. Indien u een nieuwe klant bent, zult u gevraagd worden om een aanbetaling te doen die 30 procent van de totaalprijs bedraagt. Voor terugkerende klanten of vaste klanten geldt deze aanbetaling niet.