Koopwoning ontruimen en klaarmaken. Een opgeruimd huis komt ruimer over, het is belangrijk om uw huis zo ruim, licht en net mogelijk te presenteren. Uw wensen staan altijd centraal. wij zorgt ervoor dat uw woning in ieder geval stof- en vlekvrij, verkoop klaar  leeg, schoon en verkoop of sleutel klaar opgeleverd wordt.

 

 

Wij kunnen uw woning ontruimen en inrichten voor de verkoop. Ook kunnen wij een leeg huis inrichten voor verkoop of verhuur. Snelontuiming kan u van dienst zijn met het deels ontruimen en laten stylen van de woning. Door bepaalde inboedelgoederen te laten staan en persoonlijke spullen, zoals foto’s, weg te halen krijgt de woning een rustige, neutrale uitstraling. Een nette en woning bevorderd de verkoop!

 

U kunt bij ons ook meubels en zelfs een compleet interieur huren waarmee u een lege woning kunt inrichten. Zo kunt u de woning goed presenteren en kunnen er mooie foto’s gemaakt worden door de makelaar. Wij werken veel voor makelaars die de woning in opdracht van de nabestaanden of bewoners verkopen.